<333

Ok... ?

Ok, nu har jag typ precis vaknat och gått upp och så gick jag till daton det första jag gjorde HAHA, men det är så typiskt mig. Mmm som ni då säkert förstår så har jag ju då inte gjort så mycket efter som jag precis gick upp ur sängen. Men jag kommer skriva om dagen ikväll sen för idag ska vi ha lite gäster och så, så det kommer nog att bli lite att skriva om ikväll (bara jag inte blir för packad att jag glömmer allt HAHA, men det tro jag inte jag dricker typ inget).

Mmm som sagt skriver nog ikväll... Så ska jag föröka få kontakt med Joel idag också, och så kanske jag sms:a någon annan också måste önska alla glad midsommar idag!


Ja, alla detaljer om min midsommarfest kommer ikväll sen typ vid 12 tiden för innan det kommer jag nog inte att hinna skriva något... HAHA!

Boken jag skriver går skit bra nu, har kommit igång riktigt bra så det första kapitlet kommer nog snart ut (kan hoppas i alla fall) man vet ju aldrig vad som kan hända, jag kan ju få världens hjärnsläpp.


Med vänlig hälsning: Lizette <33


PS: HA EN JÄTTE BRA MIDSOMMAR IDAG NU ALLA SOM LÄSER MIN BLOGG OCH NI ANDRA OCKSÅ SOM INTE LÄSER DEN HAHA!

Kommentarer
Postat av: Lupum

Jag undrar en sak har vi legat? Låter kanske dumt men jag har ingen aning, jag har ett svagt minne av det men inte säker...



http://lupum.blogg.se

2008-06-20 @ 11:59:59
URL: http://lupum.blogg.se/
Postat av: Hanna

haha vi ska komma idag! Ska du skriva om det också?

2008-06-20 @ 14:59:51
URL: http://xxostenxx.blogg.se/
Postat av: Alexia <33

Lizette söt blogg xD <33

2008-06-20 @ 15:08:05
URL: http://chacha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback